Inici

Carnisseria - Xarcuteria GRAU VILA.

Carnisseria - Xarcuteria GRAU VILA. Projecte d'interiorisme que recupera el taulell tradicional.

Una proposta de materials i il·luminació que aporti calidesa, recuperar un taulell tradicional de servei al tall i definir la identitat de marca i comunicació en botiga són els objectius inicials per a una nova botiga SAVIMA.

Actuacions:
_ Anàlisi de famílies de productes per definir espais, distribució i recorregut de venda. Proposta de distribució.
_ Projecte d'il·luminació per obtenir una bona il·luminació i eficiència energètica.
_ Gestió d'industrials, proveïdors i enginyeria.
_ Definició de la identitat de marca. Anàlisi del sector. Valors. Adaptació del logotip. Definició del Claim: "De les nostres granges a casa teva".
_ Realització de les aplicacions gràfiques: retolació, vinils, bosses, indumentària tèxtil, etiquetes de producte, preus i cartelleria de venda.
_ Direcció d'obra i muntatges per assegurar la correcta implantació del concepte.

El resultat del projecte és la creació d'un concepte de botiga que recupera la taulell de venda assistida tradicional de servei al tall, i la marca GRAU VILA en lloc de l'actual marca SAVIMA.
L'anàlisi de les famílies de productes entre càrnics, embotits, làctics i precuinats i una selecció de producte sec, són el punt d'inici per definir i validar la distribució i el recorregut en botiga així com la ubicació del taulell de servei al tall.
La identitat de GRAU VILA ens permet potenciar els valors d'un obrador d'embotits artesans des dels anys 60, el control durant tot el procés des del criat dels animals en les seves pròpies granges, escorxador propi, fins al procés d'elaboració en fàbrica i la distribució.
La nova proposta de comunicació “Sabem el que fem perquè conreem les nostres terres, preparem els aliments pel bestiar de les nostres granges. Som autentics mestres carnissers.” És la idea que millor reflecteix l'esperit de GRAU VILA.

Implantacions
_ Implantacions realizades (2016) : Avdga Diagonal, 45 Palau Solità i Plegamans (Barcelona).

Superficie total > 108 m2 (espai de venta 80m2)
Comunicació i restyling gràfica > CREAPROJECTS en col.laboració amb Oriol Lluís.
Client > Grau Vila
Ubicació > Palau Solità i Plegamans