Inici

estudi CREAPROJECTS

Som un estudi format per professionals que, amb més de 20 anys d'experiència, aporta coneixement, innovació, creativitat i rigor per evolucionar els espais on habitem, treballem o comprem. En l'àmbit de l'espai comercial de retail i restauració, el nostre objectiu és dissenyar espais que contribueixin a l'èxit comercial. Per a això analitzem en cada projecte: les necessitats de l'usuari, les oportunitats del mercat, tendències, novetats tecnològiques, ... amb l'objectiu clar de millorar l'experiència de compra.

 Jaume Rifé Gómara

Jaume Rifé linkedin pinterest

Inicia la seva formació superior a l'Escola d'Arquitectura Tècnica de Barcelona (UPC). Després de 15 anys treballant en diversos sectors i àmbits que van des de la gestió estratègica, les finances, les tecnologies de la informació fins al màrqueting i la comunicació, decideix tornar als orígens. L'any 2004 realitza el Postgrau en Interiorisme a l'Escola Superior de Disseny Elisava i en decideix crear el seu propi estudi. Creaprojects és el resultat d'un projecte d'empresa que conjuga la unió d'uns valors personals com ara la creativitat, l'esperit emprenedor, crític i inconformista, i la sensibilitat per millorar l'entorn on vivim. Avui focalitzat en la metodologia Design Thinking per a l'evolució dels serveis de projecte i implantació i poder oferir una millora de l'experiència de compra en conceptes retail i restauració.

 

Ugo Giannotti | linkedin pinterest

Atret per les professions creatives, decideix estudiar Disseny d'Interiors a l'Escola Superior de Disseny Elisava de Barcelona, obtenint posteriorment en els dos anys successius el Batchelor Of Arts With Honors In Design, per la Universitat de Southamton i Títol Oficial en Disseny d'Interiors per l'Escola AAOA Llotja. Després de més de 20 anys ha treballat en projectes comercials de tot tipus i envergadura, com botigues, restaurants i oficines, en locals a peu de carrer, centres comercials i Aeroports. Alguns exemples són les tiednas Divers, Sibarium Delicatessen, Cafè di Fiore, Central Cafè, Tea Shop, Casa Pepe, etc. Després d'una etapa de col·laboracions puntuals decideix associar-se per iniciar un projecte comú basat en el rigor, l'experiència i la creativitat.