Inici

Queviures FRUIT SA2PE a Torrent de l'Olla,166 (Barcelona)

Queviures FRUIT SA2PE a Torrent de l'Olla,166 (Barcelona) Projecte d'interiorisme i construcció d'un nou concepte de fruiteria.

A una proposta al més pur estil dels mercats tradicionals: tracte proper, honest, fresc i simpàtic, se suma la sostenibilitat de tots els materials i el tractament de la llum, juntament amb la sinceritat de la seva comunicació, basada en la proposta comunicacional "Tot Boníssim, fins i tot el preu".
El projecte d'interiorisme, de baix pressupost, es basa en la recuperació de l'ús de materials tradicionals, com els palets i la caixa de fusta, combinat amb l'ús de sistemes d'il·luminació LED i un programa de mobiliari modular per assegurar una ràpida implantació de botigues. Tot això aporta eficiència energètica, un ambient càlid i un caràcter propi on el consumidor se sent a gust.
 
El resultat aconsegueix el reposicionament i la diferenciació de marca dins d'un sector notablement saturat, amb la fidelització del seu públic de sempre però amb la incorporació, a més, d'altres públics diversos i emergents tals com els "singles", "dona doble agenda" o "trendys", fet que ha enfortit la posició de SA2PE dins el mercat.
 
Col.laboradors> KNOCK
Client> SA2PE
Premsa> Diariodesign