Inici

LA FRUITERIA DE L'ELMA.

LA FRUITERIA DE L'ELMA. Projecte de disseny integral de branding i interiorisme retail per a un nou concepte de celler - fruiteria.

El resultat, és un concepte de celler - fruiteria en el qual es treballa des del naming, branding, la comunicació, marxandatge, el circuit de compra, la lluminación, el mobiliari i la direcció i execució d'obra.

Key actions:
/ INTERIORISMO. CONCEPTO Y PROYECTO EJECUTIVO.
Projecte d'interiorisme que resol les necessitats del concepte a partir de l'estat del local i les necessitats imposades pel projecte activitats (protecció al foc, accessibilitat, resbalabilidad, clima, aportació d'aire, ...) amb un pressupost contingut.

/ NAMING, BRANDING Y COMUNICACIÓN.
Creació de nom de marca, logotip així com les aplicacions de marca i les diferents necessitats de comunicació de preus, ofertes, rètols, etiquetes de producte, bossa, davantal, bossa kraft, ...

/ MERCHANDISING.
L'anàlisi de producte permeten crear un sistema d'exposició de producte atractiu, versàtil i funcional adaptable a les necessitats d'assortiment i venda, i que aporta un major valor percebut al consumidor.

/ PLANNING STORE.
Distribució per resoldre el circuit operatiu i de venda. Necessitats operatives per mostradors, mobiliari expositor de producte fresc, sec, caixa i magatzem. Així com necessitats tècniques per vitrines d'exposició de fred, cambra de conservació i sistemes de clima.

/ LOOK&FEEL.
Selecció de materials per a escenaris expositius per tipus de producte: fresc, sec, celler. Paviments, revestiments. Sistemes de comunicació. Mobiliari. Projecte d'il•luminació. Façana.