Inici

Loft d'estil nòrdic - industrial al barri de Gràcia de Barcelona.

Loft d'estil nòrdic - industrial al barri de Gràcia de Barcelona. Projecte d'interiorisme per transformar una planta baixa de 67m2 en un loft.

Objectius principals del projecte:
_ Buscar la màxima il·luminació natural i amplitud visual.
_ Aprofitament de l'espai.
_ Aïllar l'habitatge del carrer.
 
El projecte proposa rebaixar el nivell del sòl per a creació d'un nucli de bany-habitació en dos nivells i aconseguir més espai en planta. Un altell d'estructura metàl·lica vista permet situar el bany a la part baixa i el llit a la part superior, des de la qual es domina visualment tot l'espai de l'habitatge. Al voltant d'aquest nucli es distribueixen la resta de peces de l'habitatge. El nucli crea un passadís de transició que connecta l'accés a l'habitatge amb la resta de la casa i barreja la llum que entra per la porta de vidre del carrer amb la que entra per la terrassa de 16 m2 a la part posterior de l'habitatge. L'espai que queda a l'entrada fa les funcions de rebedor, ens permet guardar les bicicletes, abrics, ... i alhora aïllar dels sorolls del carrer.
 
Els estintolaments realitzats en una antiga intervenció juntament amb un sistema d'instal·lacions vistes d'acer galvanitzat donen un aire industrial a aquest habitatge.
Una senzilla reforma, amb un estil nòrdic - indusrial, aconsegueix un ampli i acollidor espai diàfan tipus loft.
El projecte aconsegueix una amplíssima difusió en els principals blocs de decoració d'interiors.
 
Premsa:
APLACETOGETLOST: Barcelona Loft: Scandinavian and industrial style