Inici

Casa Planes

Casa Planes L'evolució de l'actual model de polleria de Pollos Planes

Aconseguir un espai més càlid, que comuniqui millor, per arribar a un nou client que valora la rapidesa en el servei, són els principals objectius del projecte de retail.
 
Actuacions:
_ Concepte del negoci. Anàlisi de la incorporació de taulell d'autovenda i caixa de cobrament automàtica.
_ Identitat de marca. Anàlisi del sector, competència. Revisió de logotip i CLAIM: "Perque T'agrada cuidar-te" a "Perque T'agrada el més fresc".
_ Anàlisi de producte.
_ Proposta de distribució. Anàlisi de sistemes de cobrament, circuits de venda i la ubicació de mostradors en funció de la planta del local.
_ Proposta de materials per evolucionar des d'un estil formal, fred i asèptic a un espai més contemporani que respira calidesa i tradició.
_ Il·luminació. Reutilització d'equips existents per obtenir la millor il·luminació possible. Il·luminació de vitrines d'autoservei.
_ Gestió d'industrials, proveïdors i enginyeria. (Propietat)
_ Evolució del manual de marca. Realització d'aplicacions: rètols, gràfica en l'espai, etiquetes de producte, preus, cartelleria, ...
_ Supervisió d'obra i muntatges per assegurar la correcta implantació del concepte.
 
El resultat és un espai més càlid i proper que incorpora vitrines d'autoservei combinades amb el taulell tradicional. Reforçant la presència de l'obrador de producte fresc i una comunicació d'acord al nou concepte del negoci. "Perque T'agrada el més fresc" identifica la imatge de CASA PLANES.
 
Superfície> 117m2 (Espai de venda 80m2)
Comunicació i Restyling Gràfica> CREAPROJECTS en col·laboració amb Oriol Lluís.
Ubicació> C/Provença 485, Barcelona